CCTV Camerabewaking oftewel Closed Circuit Television (CCTV) is een bewakingscamerasysteem waarbij het gehele circuit gesloten is en alle elementen rechtstreeks met elkaar zijn verbonden. CCTV is in vergelijking met IP camera’s onderhoudsarm en is een betrouwbare oplossing welke veel wordt toegepast in de professionele camerabewaking. Secures plaatst als er voor CCTV wordt gekozen HD TVI. HD-TVI staat voor High Definition Transport Video Interface en levert 1080P/720P.

CCTV Camerabewaking is een bewezen technologie en sinds jaar en dag toegepast bij bedrijven en particulieren. CCTV camera’s bestaan er in verschillende modellen en beeldkwaliteit.

Een Bullet, Dome of PTZ camera treft u het meeste aan, echter zijn er ook de zogenoemde “spy cams” welke verstopt zitten in bijvoorbeeld een rookmelder of een passieve infrarood (PIR) melder van het alarm. Er zijn vele varianten spy camera’s.

De CCTV camera’s worden aangesloten op een Digitale Video Recorder (DVR), de DVR wordt aangesloten op het netwerk en is via een IP adres te benaderen.

CCTV camerabewaking wordt geleverd met een Centraal Management Software (CMS) zodat u de beelden vanaf uw eigen computer kan beheren. Het CMS kan tot 300.000 punten monitoren. De CCTV camera’s zijn ook te bekijken via een tablet of smartphone.

Upgrade analoge CCTV naar Full HD CCTV

Secures kan eenvoudig uw huidige CCTV oplossing upgraden naar HD TVI met behoud van het huidige coax netwerk. HD TVI heeft een resolutie van 1080P over maximaal 500 meter coax met een verbluffende beeldkwaliteit. HD TVI kan ook over maximaal 200 meter UTP worden aangesloten. De beelden zijn terug te kijken in 1920 x 1080 pixels.

Een upgrade naar HD TVI Full HD met behoud van uw huidige netwerk is kostenbesparend en geeft toegang tot de laatste technologieën!