IP Camera’s en Netwerk Video Recorders (NVR) worden doorgaans geïntegreerd in een bestaand computer netwerk. Bij grotere omgevingen wordt er echter voor gekozen om een eigen netwerk voor de IP Camerabewaking aan te leggen of toch de keuze voor HD CCTV. De betere IP Camera’s bieden een hoge resolutie en eventueel de mogelijkheid om de beelden lokaal op de IP Camera op te slaan. Door de beelden lokaal op te slaan, of de IP Camera direct aan te sluiten op een NVR wordt het computernetwerk niet onnodig belast.

Secures levert enkel professionele IP Camera’s tegen een eerlijke prijs. Een IP Camera is een IP camera toch, waarom leveren jullie dan professionele IP Camera’s?

IP Camera’s zijn er in verschillende varianten. De goedkopere IP camera’s leveren doorgaans niet het gewenste resultaat. De kwaliteit die wel wenselijk is wordt veelal geleverd door camera’s van bijvoorbeeld MobotixAxis maar daar hangt dan ook wel een flink prijskaartje aan. Secures is er in geslaagd het beste van twee werelden te leveren, betaalbaar en kwaliteit.

IP Camera’s met een NVR of lokale SD card opslag zijn betrouwbare bewakingscamera’s en bieden een kraakhelder beeld tegen een betaalbare prijs.

Secures levert camera’s met het ONVIF protocol wat staat voor “Open Network Video Interface Forum”, hierdoor zit u niet vast aan één leverancier of merk. IP Camerabewaking zoals het bedoeld is.

IP Camera – Remote view

IP camerabewaking wordt geleverd met een Centraal Management Software (CMS) zodat u de beelden vanaf uw eigen computer kan beheren.  De IP camera’s zijn overal ter wereld te bekijken via een tablet of smartphone.

Benieuwd wat Secures voor uw IP camerabewaking kan betekenen? Neem contact op en ervaar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden binnen uw budget!