Een SKG*** Cilinder is een veiligheidscilinder die bestand is tegen Lockpicking, de Slagmethode (klopsleutel), de Kerntrekmethode (cilindertrekken) en de Breekmethode (Bulgaarse methode).

Secures is een geautoriseerde dealer van M&C (SKG*** Cilinder) met een eigen werkplaats waar de cilinders op maat worden gemaakt. Hierdoor kunnen wij snel leveren of eventueel direct op locatie uw cilinders vervangen.

Laagste prijsgarantie van alle M&C cilinders, ergens anders exact dezelfde cilinder goedkoper dan horen wij dat graag.

Wist u dat de M&C cilinder de enige veiligheidscilinder is die met u meeverhuisd?
Achteraf gelijksluitende SKG*** cilinder bijbestellen of de lengte aanpassen is geen probleem! Hierdoor is het niet enkel een veilige SKG*** cilinder maar ook een duurzame cilinder.

De M&C Color heeft bovenop de SKG®*** vereisten ook nog eens een stalen brug. Deze brug zorgt ervoor dat het nagenoeg onmogelijk is om de SKG*** cilinder te breken – zelfs zonder deurbeslag!

Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging

Het veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging zorgt ervoor dat de bestaande deurcilinder wordt beschermd tegen de kerntrekmethode. Wanneer deze cilinder onbreekbaar is en het onmogelijk is om een schroef in de sleutelingang te boren heb je dit beslag niet perse nodig. Dan heb je namelijk al een SKG®*** cilinder van M&C met kerntrekbeveiliging.

Het deurbeslag is van aluminium, een lichtgewicht metaal met een hoge duurzaamheid. Het van oorsprong zilvergrijze materiaal is slijtvast, corrosiebestendig en vormt een stijlvolle afwerking van je deur.  Ons veiligheidsbeslag is standaard verkrijgbaar in de kleuren F1(nikkel), F9 (RVS) en zwart.