Veiligheidsdeuren Solide en Modieus

Veilig wonen is aangenaam wonen. Onze veiligheidsdeuren zorgen voor dat belangrijke gevoel van veiligheid bij u thuis. U kan bij ons terecht voor zowel gepantserde binnen- als buitendeuren om uw huidige of nieuwe woning mee uit te rusten. Kiezen voor veiligheidsdeuren van WEBERBLOK®, dat is kiezen voor praktische én mooie deurbeveiliging.

Veiligheidsdeuren voor binnen en buiten

Om uw woning of appartement slim te beveiligen tegen ongewenste bezoekers of brand kan u bij ons terecht voor hoogwaardige veiligheidsdeuren. Onder de inbraakwerende deuren vallen de gepantserde binnendeuren en buitendeuren die telkens met allerlei betrouwbare inbraakwerende technieken zijn uitgerust. Als inbraakbeveiliging kunnen deze deuren dus wel tellen!
In het gamma van inbraakwerende deuren beschikken wij ook over perfect brandwerende deuren die u goed afschermen van de ruimtes waar er brand is. Elke veiligheidsdeur wordt bovendien volledig volgens uw wensen en behoeften afgewerkt.

Veiligheidsdeuren met zorg afgewerkt

Inbraakwerende of brandwerende deuren die volledig in harmonie zijn met de rest van uw woning, het kan! De veiligheidsdeuren worden namelijk elegant en tot in de details afgewerkt zodat het niet zal opvallen dat het om een gepantserde deur gaat. Kies bijvoorbeeld voor een moderne of klassieke uitstraling, voor een houten bekleding of een afwerking met glas…: elke stijl is mogelijk. WEBERBLOK® verenigt veiligheid en design, wat elke veiligheidsdeur bijzonder uniek maakt.

Uw thuis beveiligen met veiligheidsdeuren

Als inbraakbeveiliging zijn de veiligheidsdeuren van WEBERBLOK® een interessante keuze. U voelt zich onmiddellijk veilig, want op deze gepantserde deuren kan u 100% rekenen! Bovendien wordt elke deur volledig afgewerkt zoals u dat wenst. Op die manier kan u de veiligheidsdeuren perfect integreren in de bouw- en interieurstijl van uw woning.

Genieten van het comfort van veiligheidsdeuren

Wilt u zich uit voorzorg beschermen tegen inbraakpogingen of hebben ze net bij u ingebroken? Bent u een appartementsblok aan het bouwen en wilt u gepantserde binnendeuren inbouwen? Wij helpen u graag verder. Veiligheid is een vorm van comfort die we niet over het hoofd mogen zien en daarom bieden wij veiligheidsdeuren aan voor elk type woning.

Inbraakwerende deuren

Met inbraakwerende deuren bent u veilig

In uw huis of appartement woont u niet enkel, u beleeft er ook 101 dingen, u verzamelt er herinneringen en u kleedt het in met allerlei voorwerpen die gaandeweg in waarde zijn gestegen. Een woning is dus meer dan louter de plaats waar u verblijft.

Om uw huis en al die voorwerpen met emotionele waarde te beschermen, vormen inbraakwerende deuren de oplossing. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van gepantserde binnen- en buitendeuren waar u en uw woning zeer blij mee zullen zijn.

Beschermd tegen inbraak met inbraakwerende deuren

Bij ons vindt u gepantserde deuren voor binnen en buiten die stuk voor stuk een efficiënte inbraakbeveiliging bieden. Zo zijn de Silvelox inbraakwerende buitendeuren de beste keuze als u uw woning van buitenaf wil beveiligen. Deze gepantserde deuren bestaan allemaal uit een sterk stalen blad, maar worden onderverdeeld in verschillende klassen naargelang hun niveau van bescherming en veiligheid.

Welke veiligheidsklasse u kiest, hangt af van de eigenschappen van uw woning, uw behoeften en uw persoonlijke stijl. Klasse 3, waaronder de modellen Medea, Perseo en Compakta, is het meest voorkomende beschermingsniveau bij de Silvelox deuren. Deze veiligheidsdeuren garanderen een prima beveiliging tegen inbraakpogingen met bijvoorbeeld grote schroevendraaiers of breekijzers. In de klasse 4 inbraakwerende deuren vindt u de Sikura en Maxima modellen die het hoogste niveau van bescherming bieden tegen inbraken waarbij de inbrekers een boor, zaag of hamer gebruiken. Beide klassen bieden u hoe dan ook een uitstekende inbraakbeveiliging! Behalve tegen inbraken beschermen deze veiligheidsdeuren u ook tegen geluiden van buitenaf en warmteverlies dankzij hun thermische en akoestische isolatiekwaliteiten! De Silvelox inbraakwerende deuren bieden dus niets dan comfort bij u thuis.

Silvelox inbraakwerende deuren: designproducten
De inbraakwerende deuren van Silvelox zijn functioneel én esthetisch. U kan ze afstemmen op elk soort architecturale stijl, van een simpele, moderne uitstraling tot een elegante, klassieke look. Er bestaat een ruime keuze aan panelen om uw deur mee te bekleden. Denk bijvoorbeeld aan natuurlijk hout dat een laagje transparante vernis of dekkende lak krijgt, maar ook een afwerking met glas is mogelijk!

Of heeft u graag een deur met een reliëftekening of met een spel van geometrische lijnen? Ook dat is mogelijk. Er zijn zelfs diverse soorten handvaten beschikbaar die het totaalconcept volledig ondersteunen. De Maxima en Perseo inbraakwerende deuren hebben bovendien verborgen scharnieren waardoor de deur 135° kan opendraaien en zo een egaliserend effect creëert tussen het deurpaneel en het frame. U kan zelfs een handig boven- of zijlicht inbouwen in de deur. Die diversiteit aan afwerkingen en details maken de producten van Silvelox zo uniek en zorgen ervoor dat deze inbraakwerende deuren perfect geïntegreerd worden in uw gevel en interieur. Kies voor uw favoriete design en kleur en geniet op alle mogelijke manieren van deze exclusieve veiligheidsdeuren.

Inbraakwerende deuren voor binnen
In het aanbod van zitten ook inbraakwerende deuren voor binnen die perfect dienen als toegangsdeur tot uw appartement of slaapkamer. Er zijn twee types binnendeuren: de DS-10C en de RF-30. Beide veiligheidsdeuren vergrendelen op 10 plaatsen en hebben een veiligheidscilinder, een spion met breedhoeklens en een rubberen afdichtingsstrip om tocht en geluiden buiten te houden. De RF-30 inbraakwerende deur houdt bovendien het vuur 30 minuten buiten en werkt dus ook brandwerend. Met deze gepantserde deuren kunt u in alle veiligheid op beide oren slapen en tegelijkertijd van een stijlvolle deurafwerking genieten.

Slimme beveiliging met inbraakwerende deuren
Voordeuren vormen de hoofdingang van uw woning en zijn daarom ook voor inbrekers een logische ingang als die niet goed beveiligd zijn. Integreer daarom een veiligheidsdeur in uw huis als voordeur, maar ook als binnendeur! Eén ding is zeker: kiezen voor inbraakwerende deuren als inbraakbeveiliging is steeds een goede beslissing, zowel voor appartementen als voor vrijstaande woningen, villa’s of winkels. Bovendien geniet u een jarenlange garantie om aan te tonen dat het hier effectief gaat om kwaliteitsvolle producten. Bij de WEBERBLOK® deuren vloeit veiligheid samen met elegantie in de vorm van originele, betrouwbare inbraakwerende deuren. Om een idee te hebben van de mogelijkheden (afwerkingen, prijzen) voor bij u thuis stellen we vrijblijvend een prijsofferte op, u hoeft ons enkel te contacteren.

Brandwerende deuren

Veilig dankzij brandwerende deuren

Bescherm u en uw gezin tegen brand met de RF30 brandwerende deuren van WEBERBLOK®. Deze binnendeuren lenen zich perfect voor uw appartement, slaapkamer of ‘panic-room’ zodat u veilig bent in geval van brand. Dankzij de RF30 deuren maken bovendien inbrekers geen kans. Wat deze branddeuren nog meer te bieden hebben, dat ontdekt u hier.

Kies voor brandwerende deuren in huis
Brandwerende deuren zijn enkel doeltreffend als ze op de correcte manier worden geplaatst. WEBERBLOK® garandeert u dan ook een professionele installatie van de RF30 branddeuren door erkende plaatsers. De juiste vakmannen contacteren is dus de boodschap als u een brandwerende deur bij u thuis wenst.

Gepantserde binnendeuren

Gepantserde binnendeuren: veilig én mooi

Voor een veilig gevoel in uw appartement of slaapkamer hebben we twee types gepantserde binnendeuren die u al de nodige veiligheid bieden. De gepantserde binnendeuren DS10C en RF30 zijn beide inbraakwerende deuren die zowel mooi als veilig zijn! Wilt u zich beschermen tegen brand of inbrekers? Ontdek dan hier het comfort dat deze gepantserde deuren u en uw woning bieden.

WEBERBLOK® voorziet ook een handige spion met breedhoeklens in uw deur zodat u goed kan zien wat er aan de andere kant aan het gebeuren is. Van tocht of geluid zal u trouwens ook geen last hebben, want de deur beschikt over een praktische, rubberen afdichtingsstrip en een automatische tochtstrip (valdorpel)! U ziet het, met de DS10 gepantserde binnendeuren bent u goed beschermd tegen ongewenste bezoekers.
Onze binnendeuren zijn bovendien esthetisch mooi afgewerkt om een echt geheel te creëren met de rest van uw interieur. Wilt u graag een gepantserde binnendeur op maat of met standaardafmetingen, vraagt u zich af welke prijs daaraan vasthangt of wilt u gewoon wat meer algemene info? WEBERBLOK® is er voor u. Veilig wonen wordt met deze gepantserde binnendeuren sowieso al een stuk eenvoudiger!