Camerabewaking

voor winkel, kantoor, privaat

Inbraakbeveiliging

Databekabeling

Onze toestellen in de strijd tegen corona in de horeca: bekijk de video hier

onze missie

datakabelmanagement

Datakabelmanagement

Secures is een system integrator gespecialiseerd in de installatie van gestructureerde bekabeling. Gedurende meer dan 15 jaar installeerden we.

Lees meer
camerabewaking

Camerabewaking

Functioneel is camerabewaking een systeem om de veiligheid en goede werking van een zaak, bedrijf, woning, openbare plaats... te optimaliseren. Dit zowel naar personen toe als...

Lees meer
thermische cameras

Thermische cameras

Beveilig je zaak, je klanten, je personeel met thermisc lichaamstemperatuurmetin.

Lees meer

Wij bieden ook onderhoudscontracten aan voor bestaande, niet eigen, installaties. Vraag naar onze voorwaarden.

CEO
Kris Lenaerts
CEO

Secures is dankzij de vele jaren ervaring en het continu streven naar verbetering, dé specialist in het installeren van digitale camerabewaking en beveiligingssystemen voor uw winkel, kantoor, bedrijf, grote oppervlakten.

Wij adviseren u bij de keuze van het camera- en beveiligingsmateriaal, verzorgen de volledige installatie en wij begeleiden u bij het gebruik van uw systeem. Alle wettelijke verplichtingen i.v.m. camerabewaking, worden door onze diensten verzorgd voor aanvang van de installatie.

De beste reden om samen met Secures een beveiligings- en bewakingsplan op te zetten, getuigen de verschillende tevreden klanten.

Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren, van automobiel tot grote winkelcentra. Van kleinhandel tot grote, eenmalige, evenementen.

Kennis en vakmanschap, beste kwaliteitsmateriaal aan de scherpste prijs, vrijblijvende analyses en offertes op maat. Blijvende support en ondersteuning.

Wij bieden oplossingen voor elke uitdaging.

Partners

Secures: beveiligings partner van Stephex Group

Stephex Group, wereldspeler op het vlak van paarden, -vervoer, events... heeft gekozen voor Secures bvba als globale beveiligingspartner.

Stephex Group: beveiligd door Secures.be

Ashford

Secures: beveiliging van manèges en stoeterijen

Secures beveiligt meer dan 80% van de manèges en stoeterijen in België. Wij installeren systemen die aangepast zijn aan deze doelgroep.

Ashford Farm - Bochol: beveiligd door Secures.be

Ashford

Secures: beveiligings partner van Allseas Group S.A.

Allseas Groups S.A., een van de grootste offshore bedrijven ter wereld, heeft gekozen voor Secures bvba als globale beveiligingspartner.

Allseas Group S.A.: beveiligd door Secures.be

Allseas Group S.A.

Professionele partner in beveiliging!